Rektangel med rundade hörn:    §  Frågearkivet 

 

 

 


Hem  Juridiska tjänster Frågearkivet Om Byrån Länkar E-post

 

 

 

 

  Annonser

 

 

 

 

Familjerätt, arv och gåva

 

Straff- och processrätt

 

Övriga frågor och svar

Här finner Du frågor och svar om olika rättsliga angelägenheter och juridiska problem. Tonvikten ligger på frågor som rör äktenskapsskillnad, bodelning, arv och testamenten, men även straff- och processrätt samt vissa andra frågor behandlas.

 

 

Innan Du skickar en egen fråga kan Du ta en titt i frågearkivet för att se om någon besökare före Dig redan har fått ett kostnadsfritt svar på samma fråga.

 

 

Önskar Du utnyttja möjligheten att få ett kostnadsfritt svar eller är Du intresserad av någon annan typ av juridisk tjänst klickar Du på Juridiska tjänster. Där finner Du information om tjänster, priser och villkor samt möjligheten att få ett kostnadsfritt svar.

 

 

Vid tjänster över Internet - då kommunikationen mellan Dig och byrån sker via e-post - tillämpas en lägre arvodestaxa än vad som är fallet vid telefonkontakter och personliga möten. Om tjänsten avser upprättandet av en skriftlig juridisk handling, exempelvis inom arvs- eller familjerätten, såsom t.ex. ett testamente eller ett äktenskapsförord, tillämpas dessutom ett fast pris som alltså är oberoende av tidsåtgången i det konkreta ärendet. Se vidare under Juridiska tjänster.

 

 

 

För att läsa frågor och svar klickar Du på rubrikerna till vänster.

Google